verwarm je oven op 200° pureer de zongedroogde tomaten met de helft van de olie uit het potje en alle basilicumblaadjes tot een vrij gladde massa voeg een scheutje balsamico toe neem een heel groot vel bakpapier en bestrijk met olijfolie leg er een grote snede zalm op en bestrijk deze met de tomatenpasta leg daar nu een stuk zeeduivel op en kruid met peper en zout vouw de gerookte zalm mooi op (rond de zeeduivel) herhaal dit nu met de rest van je vis (nog 3x, voor je stukken zeeduivel) leg de visrollen voorzichtig op een ingevette bakplaat en bak ze ongeveer 20 min in de oven sij de vis in vrij brede schijven en presenteer op een zeer boterige aardappelpuree besprenkel alles nog met wat olijf olie en leg er wat rucola bij Dit recept is een variant op een recept uit één van Jamie Olivers héérlijke kookboeken! Hij gebruikte parmaham ipv gerookte zalm (in deze variant)! Beide zijn super lekker en geen werk! Doen! Dit is een recept van Karolien
Zeeduivelstaartfilets met gerookte zalm op een bed is een recept van Jerryke's Cuisine