Zeebaars met venkel in sherrysaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de venkel en 1 sjalot fijn. Stoof ze gaar op zacht vuur, voeg de room toe en spijs met nootmuskaat, peper en zout. Voor de saus: hak de resterende sjalotjes fijn en kook ze in de sherry en de witte wijn tot alle vocht verdwenen is. Voeg de visfumet toe en kook verder in tot sausdikte(of dikken met maïzena). Spijs met peper en werk af met een klontje boter. Kook de pasta beetgaar in gezouten water met een scheutje olijfolie en laat uitlekken. Stoom de zeebaarsfilets gaar in een stoommandje en spijs met peper en zeezout. Schik de venkelpuree in het midden van het bord, leg de visfilet erop, lepel de saus ernaast en serveer met de pasta.

Zeebaars met venkel in sherrysaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gamba's met sherrysaus
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sherrysaus met vijgen (dessertsaus)
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoenfilet met sherrysaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenscaloppini in mosterd-sherrysaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tartaar van zeebaars
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsfilet in de oven met citroentijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zeebaars met zoete rode peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept