Zeebrasem met kaviaar

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Wees gerust. De kaviaar is niets meer dan het potje lompviseitjes dat je vindt in de visafdeling van het grootwarenhuis.
- Dit recept zal indruk maken bij een feestmaaltijd.
- Leg de zeebrasemfilets in een ovenschotel, voeg zout en peper toe.
- Bereid de marinade door alle ingredienten te vermengen. Voeg hier geen peper en zout toe.
- Overgiet de vis met deze mengeling, overdek met aluminiumfolie en laat op 175°C bakken in een voorverwarmde oven. Baktijd: +/- 25 min als het recept voor 6 pers. is.

Zeebrasem met kaviaar is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Blini's met avocadoroom en zalm
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaviaar van aubergines
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gravad lachs op erwtjessalade met kaviaar
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zeebrasem in de oven op Provençaalse wijze
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Zeebrasem Met Koriandersaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Turkse Stoofpot Van Zeebrasem
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Zeebrasem Met Kweepeer
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept