Zeeduivel met een rivierkreeftensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Zet de rivierkreeften aan in de roomboter. Voeg als dit aangezet is de mirepoix (mengsel van in stukken gesneden wortel, prei en ui) toe. Bak het geheel even door en doe dan de tomatenpuree erbij en laat het even ontzuren. Flambeer dit vervolgens met armagnac en voeg meteen de creme fraiche, de dragon en de peterselie toe.
- Kraak de rivierkreeftjes met een deegrol zodat de kreefjes de optimale smaak afgeven aan de saus. Kook dit geheel goed door; peper en zout naar smaak en zeef de saus.
- Bak nu de zeeduivelfilets gaar in de roomboter en serveer ze met de rivierkreeftensaus eroverheen.

Zeeduivel met een rivierkreeftensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zeeduivelfilet in rivierkreeftensaus
0 min
Bekijk recept
Gebakken zalm met Gandaham en zwarte tagliatelle
0 min
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept