Zeewolf, groentjes en saffraan

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de visfond aan de kook in een brede kookpan. Leg de diepgevroren stukken vis in de visfond, dek af en laat gedurende ± 5 min. gaar worden. Smelt de boter in een andere kookpan en doe er de diepgevroren juliennegroenten in. Roer goed, kruid met peper, zout en kruidentuiltje. Laat gedurende ± 4 min. zachtjes stoven en roer er de diepgevroren tomatenblokjes onder. Voeg de zure room toe, 2 dl viskookvocht en 1/2 buisje saffraandraadjes. Laat doorkoken tot een lichtgebonden saus. Versier de borden met wat saffraandraadjes en geef er stokbrood bij.

Zeewolf, groentjes en saffraan is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met groenten
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept