Zelfgemaakt yoghurtijs met frambozen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1Haal de kroontjes van de frambozen en mix de frambozen fijn (op enkele na voor garnering);
  • 2Meng de frambozenpuree met de yoghurt, roer goed en vries in;
  • 3Schep twee bollen ijs in een glas of een coupe;
  • 4Garneer met enkele van de overgebleven frambozen. Tip: dit ijs kan ook gemaakt worden met aardbeien. Smakelijk! dit recept komt uit: “Lekker eten met verse groenten en fruit”

Zelfgemaakt yoghurtijs met frambozen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met pesto en champignons
Bekijk recept