Zuppa pavese (bouillon met ei) uit Italië

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Besmeer de sneetjes witbrood zonder korst aan beide zijden licht met boter. Maak er toast van in de toaster of in de koekenpan. Leg ze vervolgens in 4 ovenvaste borden. Breek nu boven elk sneetje een ei, waarbij u de dooier moet zien heel te houden. Maak de bouillon, die geheel op smaak is gebracht met zout, peper en nootmuskaat heet. Giet deze over ei en brood. Strooi de kaas erover. Breng de oventemperatuur naar 200°C en schuif de borden erin. De soep is goed als het eiwit stolt. Garneer de bordjes met, liefst verse, gesnipperde oregano.

Zuppa pavese (bouillon met ei) uit Italië is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sardines met paprika's (Italië)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie:Saffraan-Risotto Met Vis En Venkel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie: Uiensoep
10-20 min -
Bekijk recept
Italie:Risotto Met Chorizo En Radicchio
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept
Zuppa di romanesco con grissini (romanescosoep met een soepstengel)
30 min-
Bekijk recept