Zuurkool met hespegebraad

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat het hespegebraad aan alle kanten goudbruin bakken. Kruid met peper en zout. Blus de pan met het water en laat nog 30 minuten verder gaar worden met het deksel op de pan.- Snijd de uien fijn en laat ze fruiten in een klontje boter. Voeg de spekblokjes, de jeneverbessen, de zuurkool, de worstjes en de witte wijn toe. Doe het deksel op de pan en laat eveneens 30 minuten gaar worden.- Snijd het hespegebraad in plakken en giet de vleesjus over de zuurkool. Leg de sneden gebraad op de zuurkool en dien op met gekookte aardappelen.

Zuurkool met hespegebraad is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept