Zalmpapillot met peren

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C (stand 7). Maak de uien schoon en snijd ze fijn. Maak de peren schoon en snijd ze in partjes. Laat de uien in de olijfolie zacht smelten tot ze glazig worden. Haal ze uit de pan en leg ze op keukenpapier. Leg de perenpartjes in de pan en laat ze 2 minuten bakken. Knip 4 blaadjes perkamentpapier uit. Op elk blad legt u een laag peren, een laag uien, zout, peper, een mespunt van de vier kruiden en vervolgens een zalmfilet. Bedek met een laag uien, een laag peren, zout, peper, de vier kruiden en ten slotte wat slagroom. Maak de papillotten dicht. Zet ze 10 minuten in de oven. Dien de papillot op het bord op, zodat ieder zijn eigen papillot kan openen.

Zalmpapillot met peren is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Zalmpapillot met groenten en salsa verde
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmpapillot met asperges
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmpapillot met courgette
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmpapillot met dille
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept