Zoek
Zalmrolletjes in limoenricotta
0 min
Jerryke's Cuisine
-
3
sterren op basis van
4
stem(men)
Ingrediënten
Voor 16 personen:
1 limoen
250 gr. ricotta kaas
zout en versgemalen peper
200 gr. gerookte zalmfilet
2 takjes verse bas
Bereiding
1
Limoen schoonboenen en boven kom groene schil eraf raspen.
2
Limoen uitpersen.
3
Ricotta, zout en peper naar smaak door limoenschil mengen.
4
Op werkvlak stuk huishoudfolie uitspreiden en de plakjes zalm erop leggen.( probeer zoveel mogelijk een rechthoek van 20 x 16 cm. )
5
Limoensap erover sprenkelen en zalm voorzichtig bestrijken met de limoenricotta.
6
Afdekken met blaadjes basilicum.
7
Met behulp van de folie zalm vanaf de lange zijde oprollen.
8
Zalmrol in folie wikkelen en ca. 1 uur in de diepvries laten opstijven.
9
Folie verwijderen en rol met een scherp mes in plakjes snijden van ca. 1 cm. dik.
Zalmrolletjes in limoenricotta is een recept van
Jerryke's Cuisine
Dit vind je misschien ook lekker
Zalmrolletjes met limoenricotta
10 min
Snack
Bekijk recept
Zalmrolletjes Met Limoenricotta
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Zalmrolletjes met ricotta en basilicum
20 min
Bekijk recept
Zalmrolletjes
Snack
Bekijk recept
Zalmrolletjes met limoenricotta
10 min
Snack
Bekijk recept
Snelle zalmmousse
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmrolletjes met een salade van krieltjes en venkel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept