Zalmrolletjes met omelet

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Klop de eieren met 5 cl room, wat bieslook en peper (geen zout wegens de zalm).
- Bak een dunne eierstruif en laat afkoelen. Leg de sneden zalm open en beleg met een stuk omelet. Rol op en verpak in plastic folie. Koel bewaren.
- Bereid de saus met de rest van de room, wat citroensap, zout, peper en bieslook.Was de sla, snijd ze in reepjes en verdeel deze over de borden.
- Haal de zalmrolletjes uit hun verpakking en snijd ze in stukken van 2 cm die u op de sla verdeelt - Overgiet met wat citroenroom en versier met toef, bieslook.

Zalmrolletjes met omelet is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmrolletjes
Snack
Bekijk recept
Zalmrolletjes met limoenricotta
10 min Snack
Bekijk recept
Snelle zalmmousse
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmrolletjes met een salade van krieltjes en venkel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept