Zalmschotel met room en komkommer

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De oven voorverwarmen op 175°C. In de buikholte van de zalm 3 fijngeknipte takjes peterselie doen. De zalm met de helft van de boter bestrijken, in een ovenschaal leggen en bestrooien met zout en peper. De garderoom rondom schenken. De zalm afdekken met aluminiumfolie afdekken en ± 12 minuten in de oven stoven. De komkommer in blokjes snijden. In water de komkommer ± 1 minuut koken. Laten uitlekken en de komkommer met citroensap besprenkelen. De folie verwijderen en de komkommer rondom de zalm scheppen. De rest van de boter in klontjes op de zalm leggen en de schotel in de oven in nog ± 10 minuten gaar laten worden. Garneren met de rest van de peterselie.

Zalmschotel met room en komkommer is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broccoli-zalmschotel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Prei met zalm en aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Zalmschotel
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmschotel Met Kappertjessaus-pasta Naar Smaak
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept