Zalmslaatje met Parmezaankoekje

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de sla en schik vervolgens blaadje per blaadje op een velletje aluminiumfolie. Smeer de sla in met zure room en beleg hem dan met de tomaatjes, de dille en de gerookte zalm. Rol het geheel op en maak de rol dicht in de vorm van een worstje. Rasp de Parmezaanse kaas en leg een hoopje ervan op een bakplaat. Bak dit 10 minuten in een oven van 170° C. Meng 4 eetlepels zure room met het water en de azijn. Serveer een schijfje zalmsalade met de koekjes, het sausje en een beetje PH Viskruiden.

Zalmslaatje met Parmezaankoekje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Parmezaankoekje met een zalfje van rode biet.
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Duo van zalm-
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met zuiderse groenten en parmezaankoekje
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met gebakken boschampignons
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmslaatje
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmslaatje Met Maispannenkoeken
0-10 min -
Bekijk recept