Zalmsoep met kruiden en spekjes

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Bak de spekreepjes in zijn eigen vet uit. Giet het vet af en voeg de bouillon toe. Breng het geheel aan de kook. Schil ondertussen de aardappel en snijd hem in, niet te kleine, blokjes. Was de prei en tomaat en snijd ze in ringen. Voeg de groenten aan de soep toe. Laat hem 10 minuten zachtjes doorkoken.
- Snijd vervolgens de zalm in repen en maak de kruiden schoon. Roer de zalm, room, selder, peterselie en bieslook door de soep. Warm alles nog eens goed door.
- Breng tenslotte het geheel met peper op smaak en garneer de soep met dille.

Zalmsoep met kruiden en spekjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmsoep Met Tuinkruiden En Spekjes
20-30 min -
Bekijk recept
Zalmsoep
30-60 min -
Bekijk recept
Mosterd-zalmsoep
10-20 min -
Bekijk recept
Finse Zalmsoep
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept