Zalmtournedos met bosui en limoen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Zalmtournedos droogdeppen met keukenpapier. Van de onderkant van de bosui ca. 6cm afsnijden, rest van de stengels in smalle ringen snijden. Een limoen goed schoonboenen en in 12 dunne plakjes snijden. De andere limoen uitpersen.
- In een koekenpan boter smelten en hierin de stengels bosui ca. 2 minuten fruiten, uit de pan scheppen. Op een halfhoog vuur de zalmtournedos in het bakvet in ca. 6 minuten gaar bakken, halverwege keren. Bosuiringen 1/2 minuut meebakken. De vis met de limoen bedruppelen en bestrooien met zout en peper.
- Zalmtournedos garneren met de bosuistengels en schijfjes limoen.
- Serveren met saffraanrisotto en broccoli.

Zalmtournedos met bosui en limoen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Zalmtournedos
10-20 min -
Bekijk recept
Gegratineerde zalmtournedos in room
0 min
Bekijk recept
Gegrilde tournedos van zalm met maïsflan
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept