Zandtaartdeeg

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef de bloem met het bakpoeder, zout en basterdsuiker in een grote kom. Maak in het midden een kuil en doe daarin het zakje vanillesuiker en het ei. Snijd de boter in vlokjes en leg ze op de rand van de bloem. Kneed kort maar krachtig met een koele hand tot een glad en soepel deeg is ontstaan. Vorm van het deeg een bal, dek het af en laat het op een koele plaats (niet in de koelkast) minstens 30 minuten opstijven.

Zandtaartdeeg is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Haaskoekjes
20 min-
Bekijk recept
Taart met pecannoten
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladekoekjes Van Zandtaartdeeg
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Fermento?s Peren-chocoladetaart Met Een Twist
10-20 min -
Bekijk recept

Haaskoekjes
20 min-
Bekijk recept
Taart met pecannoten
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladekoekjes Van Zandtaartdeeg
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Fermento?s Peren-chocoladetaart Met Een Twist
10-20 min -
Bekijk recept