Zeebaars in paprikasaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de vis met wat zout en peper in, wentel de stukken door wat bloem,schud overtollige bloem er af. Verhit een koekenpan en laat de olie er heet in worden. Bak de stukken vis in ca. 8 minuten aan weerszijden goudbruin. Houd de vis daarna warm (oven ca. 110°C). Fruit de ui 2 minuten in de resterende olie. Voeg paprikasnippers toe en laat alles 5 minuten zachtjes, met het deksel op de pan, smoren. Roer daarna de tomatenstukjes erdoor en laat alles dan nog zo lang sudderen tot het vruchtvlees van de tomaten uiteen is gevallen. Stort de gehele inhoud van de koekenpan op een fijne zeef en wrijf alles er zoveel mogelijk door. Voeg aan de nu verkregen puree visfond en kookroom toe. Laat alles zo lang zachtjes koken tot een licht gebonden saus is verkregen. Voeg wat zout en peper toe. Lekker met pasta

Zeebaars in paprikasaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tartaar van zeebaars
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsfilet in de oven met citroentijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zeebaars met zoete rode peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept