1 Steek met de koeksteker uit elke tortilla 6 rondjes.
2 Rasp de gele schil van de citroen en halveer de vrucht. Halveer de tomaten, schep de zaadjes eruit en dep de tomaten droog. Snijd de tomaten en de mozzarella in kleine stukjes. Meng in een kom de stukjes tomaat met de mozzarella, tomatentapenade, geraspte citroenschil en komijn.
3 Verdeel het groentemengsel over de minitortilla's. Vouw ze half dubbel en zet ze in een rijtje tegen de rand op het bakblik. Zet de halve citroenen tegen de rijtjes tortilla's aan, zodat ze half dichtgevouwen blijven.
4 Verwarm de oven voor op 200 °C. Schuif het bakblik in het midden van de oven en bak de minitortilla's ca. 10 minuten. Druppel er eventueel wat citroensap over en strooi de koriander erover. Serveer ze direct.
Minitortilla's met tomaat is een recept van Albert Heijn