1 Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Kook in een andere pan de broccoliroosjes 3 minuten in ruim kokend water met een beetje zout. Giet ze af en spoel ze af met ijskoud water. Snijd de worsten in de lengte met een scherp mes in en trek het vel eraf. Verhit in een braadpan de olijfolie en braad het worstvlees met de knoflook. Druk met een houten lepel op het worstvlees tot het rul uit elkaar valt en bruin kleurt. Voeg de broccoli toe en roerbak het geheel nog 5 minuten op hoog vuur. Draai het vuur dan laag en laat het geheel in nog 3-5 minuten goed gaar worden. Breng het mengsel op smaak met (versgemalen) peper en (zee)zout. Giet de pasta af en schep hem op hoog vuur door het broccoli-worstmengsel. Bestrooi het gerecht met kaas en blijf roeren tot het door en door warm is.
Pasta broccoli e salsiccia is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Penne con salsiccia e asparagi (penne met saucijsjes en asperge)