1 Broccoli in roosjes verdelen, stronk schillen en in stukjes snijden. Spaghetti in ruim water met zout in 10-12 min. beetgaar koken. Broccoli in andere pan in 5 min. beetgaar koken. Spek in blokjes snijden. In wok spekblokjes eerst zachtjes uitbakken, dan knapperig bruinbakken. Intussen broccoli in vergiet onder koud water afspoelen en laten uitlekken. In schaal 1-2 el citroensap met olie, zout en peper tot dressing kloppen. Broccoli erdoor scheppen. Spekblokjes uit pan nemen. In bakvet bosuitjes 2 min. roerbakken. Roomkaas, melk en citroenrasp erdoor roeren en al roerend verwarmen tot gladde saus. Spaghetti afgieten en met spekjes door saus scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met broccolisalade.
Spaghetti met kruidenroomkaas en broccolisalade is een recept van Albert Heijn