Rode pestoravioli met spinazie en spek

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ravioli volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui en knoflook pellen en snipperen. In droge koekenpan met antiaanbaklaag ontbijtspek knapperig bakken, plakken zo heel mogelijk laten. In wok olie verhitten. Ui en knoflook 2 min. fruiten. Spinazie in gedeeltes 4 min. meebakken. Walnoten grof hakken en door spinazie scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. Pesto door ravioli scheppen. Ravioli over vier borden verdelen. Spinazie er in midden opscheppen. Met plakjes ontbijtspek garneren.

Rode pestoravioli met spinazie en spek is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept