Voorjaarssalade met escalope van kalfsvlees

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De boontjes beetgaar koken. De peulerwten en de in fijne staafjes gesneden wortel blancheren en ze vervolgens blussen in koud water. De ui en de paprika in fijne stukjes snijden en samen met de gemengde sla (eikenbladsla, veldsla, krulandijvie) en de kruiden in een aparte kom doen. Hierop de rest van de groenten verdelen. De kalfslapjes in zeer fijne lamellen snijden en heel even in de hete olijfolie bakken. Zodra het vlees klaar is de xérès-azijn toevoegen en het bakken beëindigen. Na enkele seconden het nog warme geheel op de salade gieten. Opdienen met een aparte vinaigrettesaus.

Voorjaarssalade met escalope van kalfsvlees is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met groene asperges, beenham en ei
30 min
Bekijk recept
Groene voorjaarssalade
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept