Champignonrisotto met Port Salut en rucola

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg het bouillontablet aan het kookwater toe.
  • 2 Snipper de ui. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in kwarten. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de champignons toe en bak in 4-5 min. beetgaar. Schep de risotto erdoor.
  • 3 Snijd ondertussen de kaas in blokjes. Neem de pan van het vuur en schep de blokjes kaas erdoor. Breng de risotto op smaak met peper en verdeel over diepe borden. Garneer met de rucola.

Champignonrisotto met Port Salut en rucola is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Snelle champignonrisotto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelrisotto Met Hollandse Garnalen En Ouzo
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonrisotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonrisotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept