Vlaamse hutsepot

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de uien en snijd de andere groenten in grove stukken. Schil de aardappelen en deel ze in vier. Bak het vlees goed bruin in hete boter met de gesnipperde uien. Overgiet het geheel met warm water. Voeg de groenten bij, wat peper en zout. Leg de aardappelen er bovenop en laat ze lang en zachtjes stoven in een goed afgesloten pan. Giet desnoods wat water bij. Tip: Een hutsepot leent zich tot de meest gevarieerde groentebundel en tot grote hoeveelheden. Dit gerecht wordt pas echt retro als u het opdient in een mooie oude stoofpot. Serveer hierbij afzonderlijk een potje met graanmosterd en uiteraard een glas donker tafelbier.

Vlaamse hutsepot is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gitte's hutsepot
0 min
Bekijk recept
Mama's hutsepot
0 min
Bekijk recept
Hutsepot van mama Anna
0 min
Bekijk recept
Hutsepot van Liliane
0 min
Bekijk recept

Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Frietje Vlaamse stoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept