Snijd de vis in stukjes van 4 x 4 cm. Verhit de boter in een klein pannetje en voeg de bloem toe. Blijf circa 2 minuten roeren en voeg en scheut voor scheut de melk aan toe. Blijf roeren tot het een gladde gebonden saus is. Roer er de Room culinair, de peterselie, de mosterd en het citroensap door en breng pittig op smaak met zout en peper. Roer de stukjes paprika en de maiskorrels door de saus. Kook intussen de pasta. Laat uitlekken en roer er een beetje olie doorheen of vastplakken te voorkomen. Verwarm de oven voor op 180° C. Doe de pasta in een ingevette ovenschaal en schep er de vis, de mosselen en de garnalen op. Schep de saus erover. Zet de schaal 30 minuten in de oven. Neem dan de schaal uit de oven en bestrooi met de tortillachips en de geraspte kaas. Zet de schaal terug in de oven tot de kaas is gesmolten en begint te kleuren. Geef er een gemengde salade bij.