Visragout in een rijstrand

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de visfilet in ruim water met daarin de bouillonblokjes tot de vis gaar is. Snijd de ui fijn en smoor deze zo'n 10 minuten in een kookpan. Doe de bloem erbij en roer dit door de boter tot een en ander een korrelig mengsel wordt. Voeg langzaam net zoveel visbouillon toe tot een smeuige massa ontstaat. Voeg nu de vis en garnalen toe en kruid het geheel met peper en peterselie. Doe er tot slot de creme fraiche bij. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer er een klontje boter door en vul de rijstrand. Stort de rand op een bord en vul deze met de visragout. Serveer met een frisse komkommer/tomatensalade.

Visragout in een rijstrand is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kleurige Rijstrand Met Romige Kip-kerrie
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout In Een Rijstrand
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstrand Met Bruine Rijst En Feta Kaas
30-60 min -
Bekijk recept
Mosselen In Rijstrand
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Prei-visragout met salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met visragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout met bladerdeeg
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout met rijst en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept