Leg 2 plakjes ham naast elkaar, laat ze een beetje overlappen en leg er een kabeljauwhaasje op. Leg er 3 blaadjes salie op en rol de vis strak op in de ham. Maak zo ook de tweede visrollade. Bewaar de vis eventueel afgedekt in de koelkast. Verhit in een koekenpan de olijfolie en bak de visrollades in 8-10 minuten goudbruin en net gaar. Verwarm intussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de olijven erdoor en houd de puree warm. Neem de visrollades uit de pan en voeg de witte wijn toe. Roer de aanbaksels met een spatel los en laat de jus even inkoken. Verdeel de olijvenpuree met de visrollade over 2 borden. Lekker met een rucolasalade. Liever vlees ? Vervang het kabeljauwhaasje dan door ossenhaas of varkenshaas. Ook hertenbiefstuk is bijzonder lekker om op deze manier te bereiden. Info: Taggiasche olijven zijn kleine zwarte, zongerijpte olijfjes met een intense smaak. Ze geven de koelverse aardappelpuree een bijzondere smaak