visrollade met witte wijnsaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg 2 plakjes ham naast elkaar, laat ze een beetje overlappen en leg er een kabeljauwhaasje op. Leg er 3 blaadjes salie op en rol de vis strak op in de ham. Maak zo ook de tweede visrollade. Bewaar de vis eventueel afgedekt in de koelkast. Verhit in een koekenpan de olijfolie en bak de visrollades in 8-10 minuten goudbruin en net gaar. Verwarm intussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de olijven erdoor en houd de puree warm. Neem de visrollades uit de pan en voeg de witte wijn toe. Roer de aanbaksels met een spatel los en laat de jus even inkoken. Verdeel de olijvenpuree met de visrollade over 2 borden. Lekker met een rucolasalade. Liever vlees ? Vervang het kabeljauwhaasje dan door ossenhaas of varkenshaas. Ook hertenbiefstuk is bijzonder lekker om op deze manier te bereiden. Info: Taggiasche olijven zijn kleine zwarte, zongerijpte olijfjes met een intense smaak. Ze geven de koelverse aardappelpuree een bijzondere smaak

visrollade met witte wijnsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visrollade
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
GESTOOMDE VISROLLADE.
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeeduivelrollade
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept