Visrolletjes in mascarponesaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C Kruid de visfilets met peper en zout. Leg de vis, met de kant waar het vel gezeten heeft, naar boven. Leg er de zalm op. Bestrooi met gehakte dragon. Rol op en steek vast met een houten prikker. Schik de rolletjes in een ingevette ovenschaal. Verwarm de room. Voeg de mascarpone toe en roer goed glad. Kruid met peper en zout. Schenk de saus over de vis. Braad gedurende 10 tot 15 minuten in de oven. Dien op met een schijfje citroen en stokbrood. Als voorgerecht reken je 2 tot 3 rolletjes per persoon, als hoofdgerecht 5 rolletjes per persoon.

Visrolletjes in mascarponesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse broodschotel met champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-mascarponesaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Broccoli cheese met penne en mascarponesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortelloni met mascarponesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scholrolletjes met prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat en geitenkaas van Arlette Swartjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noordzeetongrolletjes met zalm en dillesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholrolletjes met courgette in tomatensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept