Visrolletjes in romige kruidensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Leg de filets uit op een bord en bedruppel ze met het citroensap. Bestrooi ze met zout en peper. Rol ze op en steek ze met een prikkertje vast. Maak de champignons schoon en snijd ze doormidden. Leg de filets in een ondiepe ovenvaste schaal met de champignons eromheen. Schenk de witte wijn erbij. Bestrooi met de selderie en peterselie. Stoof afgedekt ca. 10 minuten tot de vis gaar is. Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op het pak. Smelt voor de saus de boter en roer de gezeefde bloem erdoor. Voeg beetje bij beetje de bouillon toe, de creme fraiche, wat zout, de tomatenpuree en de mosterd en roer alles goed door tot een glad geheel. Neem de visrolletjes uit het kookvocht en leg ze op een voorverwarmde schaal. Serveer de saus over de visrolletjes en geef de rijst er apart bij. Een zomerse tuinkerssalade met tomaten past er prima bij.

Visrolletjes in romige kruidensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-panpizza met lamsworstjes en kruidensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met Italiaanse groenten en kip
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse winterstoof met komijnenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scholrolletjes met prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat en geitenkaas van Arlette Swartjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noordzeetongrolletjes met zalm en dillesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholrolletjes met courgette in tomatensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept