Visrolletjes met amandelvulling

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Saffraan in kommetje met 0,125 l water weken. Boter verhitten en vermengen met amandelspijs, poedersuiker, citroenrasp en kaneelpoeder. Uien pellen en snipperen. Oven voorverwarmen op 200 graden en lage, wijde ovenschaal invetten. Uisnippers op bodem verdelen en bestrooien met peper. Visfilets aan 1 kant bestrooien met peper, bestrijken met amandelpuree, oprollen en vaststeken met een cocktailprikker. Zorg dat je 1/3 van de puree over houdt! Visrolletjes in schaal leggen en saffraanwater erover gieten. Bestrooien met peper en rest van puree erover verdelen. Overgebleven boter in vlokjes erover verdelen. In midden van de oven in 12 minuten gaar bakken. Dan oven naar hoogste stand schakelen en in enkele minuten licht goudbruin korstje laten krijgen. Serveren met couscous en salade van venkel, sinaasappel en komkommer.

Visrolletjes met amandelvulling is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Appeldessert met amandelvulling en calvadosroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Vijgen Met Een Chocolade-Amandelvulling
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Mosselen Met Kruiden-Amandelvulling
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Perziken met aardbeien en amandelvulling
0 min
Bekijk recept

Scholrolletjes met prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat en geitenkaas van Arlette Swartjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noordzeetongrolletjes met zalm en dillesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholrolletjes met courgette in tomatensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept