Visschelp

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ui en de champignons stoven in een weinig vetstof. Opzij zetten. Maak met de bloem en de vetstof een roux. Leng de roux aan met visbouillon, witte wijn en room. Voeg een beetje ketchup toe en breng op smaak met peper, zout,cayennepeper. Leg in de schelpen een lepel van het ui-champignonmengsel. Verdeel alle vis over de schelpen. Eventueel kruiden. Schep de vissaus over de vis. Laat even afkoelen en bestrooi met gemalen kaas. Plaats ca. 15 min. in de hete oven of laat gratineren onder de grill.

Visschelp is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

mini visschelp
20 min
Bekijk recept
visschelp
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
gegratineerde visschelp
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Retro-menu/Gegratineerde Visschelp
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

mini visschelp
20 min
Bekijk recept
visschelp
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
gegratineerde visschelp
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Retro-menu/Gegratineerde Visschelp
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept