Snijd de visfilet in blokjes, besprenkel die met citroensap en bestrooi ze met zout en peper Maak de bleekselderij schoon en snijd deze in smalle boogjes. Laat de tomaten uitlekken en snipper ze fijn. Smelt de helft van de boter in een pan, voeg de bleekselderij en tomaat toe en bak het al roerend zachtjes ca. 5 minuten. Schep de groenten met een schuimspaan in een ovenschaal. Doe de rest van de boter in dezelfde pan, roer de bloem erdoor en laat het al roerend ca. 2 minuten pruttelen. Schenk er al roerend de wijn bij en blijf roeren tot het mengsel glad gebonden is. Roer dan scheut voor scheut de bouillon en 100 ml room erdoor. Voeg de vis toe en laat het geheel zachtjes ca. l minuut pruttelen, Roer de mosterd, garnalen, mosselen en peterselie door het vismengsel en breng het op smaak met zout en peper Schep het mengsel door de groenten in de ovenschaal. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar en rol ze op een met bloem bestoven werkblad uit tot een lap die ca. 2 cm groter is dan de ovenschaal. Dek de ovenschaal af met het deeg en plak de rand vast met wat water Maak in het midden een gaatje en bestrijk het deeg met.de rest van de slagroom. Bak de schotel in het midden van de oven in ca, 25 minuten goudbruin. Tip: Lekker met een salade
Visschotel afgedekt met bladerdeeg is een recept van Jerryke's Cuisine