Visfilets op z'n Provençaals en papillot

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

ui fijnsnijden paprika in julienne snijden knokloof uitpersen ui, paprika en knokloof 5 minuten stoven in boter (met deksel) de in schijfjes gesneden champignons toevoegen en een paar minuten laten meesudderen voeg de rest toe: tomatenpuree, suiker, wat witte wijn, citroensap, fijngehakte peterselie en kruiden vis afspoelen, afdrogen, kruiden met peper en zout de stukjes aluminiumfolie met olie instrijken, de vis er in het midden opleggen en overgieten met de saus de folie als een papillot sluiten en in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 20 minuten laten gaar worden presenteer de papillot met een toefje peterselie en/of een bloempje

Visfilets op z'n Provençaals en papillot is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept