Vislasagne met broccoli tuinkruiden en aardappelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
De in plakjes gesneden aardappelen en de broccoliroosjes apart gaar pocheren in kokend gezouten water. Afgieten en laten uitlekken. Een laagje aardappelen en broccoli schikken in een beboterde ovenschotel en bedekken met mootjes vis en fijngesneden hamreepjes. Elke laag bestrooien met vers gehakte tuinkruiden die zijn losgeklopt in room. Zo voortgaan tot alles opgebruikt is. Gedurende 20 minuten bakken in de op 200°C voorverhitte oven en serveren.

Vislasagne met broccoli tuinkruiden en aardappelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met prei
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika-vislasagne
30 min-
Bekijk recept
VISLASAGNE
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept