Vis met groentejulienne

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de groente schoon. Snijd de wortel en knolselderij in luciferdunne reepjes (julienne) en de prei in ringen. Verwarm de margarine in een braadpan en fruit hierin de wortel en de knolselderij. Voeg de prei en kool toe met peper, zout en de bouillon. Bestrooi de moten vis met peper en zout en leg de vis op de groente. Stoof de vis met een deksel op de pan in 12-15 minuten gaar. Lekker met doperwtjes en röstirondjes in de oven. per persoon : 175 Kcal

Vis met groentejulienne is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Groene soep
35 min
Bekijk recept
Salade van zalm met groenten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpot van vis en garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kreeft met groentejulienne
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept