Visballetjes met kappertjesjus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vis in stukken snijden. Sjalotjes pellen en snipperen. Peterselie fijn knippen. In keukenmachine vis met sjalotjes, 'l, van peterselie en bloem pureren. Zout en peper naar smaak toevoegen. Van vis-mengsel balletjes (walnootgrootte) draaien, in koekenpan 25 g boter verhitten, visballetjes in ca. 3 minuten rondom bruin en gaar bakken. Balletjes uit pan nemen en warmhouden. Op laag vuur rest van boter in bakvet laten smelten, aanbaksels goed losroeren. Kappertjes en rest van peterselie door boterjus mengen. Jus met zout en peper op smaak brengen. Serveren met peultjes. Dit recept bevat per portie: 360 Kcal., 23 gram vet, 8 gram koolhydraten en 29 gram eiwit

Visballetjes met kappertjesjus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsoester met roergebakken spinazie en kappertjesjus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visballetjes met kappertjesjus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met kappertjesjus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witvisfilet met kappertjesjus en gegratineerde venkel
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde thaise visballetjes
40 min Snack
Bekijk recept
Kruidige visballetjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept