Visbrochette

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

spoel de vis, droog hem en snijd hem in reepjes van 3 cm. Maak de paprika schoon en snijd ze in stukken. Snij de ui in vieren en duw de ui in losse schijven. Was de champions en besprenkel ze met citroensap. Rijg de vis aan een roosterpen afgewisseld met stukjes groenten. Marineer de brochette in een mengsel van olie, azijn, citroensap en de kruiden, dek af en plaats in de koelkast. Laat na 1 uur uitlekken en grill op een grill toestel of op de bbq. smakelijk!! per portie 147 kcal

Visbrochette is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Visbrochette met tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visbrochette met wilde rijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mega Visbrochette Met Een Pittig Sausje En Pastaslaatje
20-30 min -
Bekijk recept
Garnalenspies en visbrochette met salsa picante
20 - 30 min -
Bekijk recept

Visbrochette met tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visbrochette met wilde rijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mega Visbrochette Met Een Pittig Sausje En Pastaslaatje
20-30 min -
Bekijk recept
Garnalenspies en visbrochette met salsa picante
20 - 30 min -
Bekijk recept