Visfilet met limoen en Chinese kool

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Verhit de wok met olie en laat ze bijna gaar bakken. Voeg de fijngesneden kool toe en laat roerbakken. Voeg de visbouillon en het limoensap toe. Voeg ook de stukken vis toe en laat het geheel gaar worden. Breng het geheel op smaak en versier met gehakte koriander.

Visfilet met limoen en Chinese kool is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillotte van Kaapse heekfilet
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visfilet met ravigottesaus en wokgroenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept