Schil de appelen en snij ze in fijne partjes Laat de margarine op een zacht vuurtje in een pan smelten en voeg de partjes appel toe en breng op smaak met kerrie. Laat de partjes appel aankleuren zonder ze tot moes te koken. Dompel de tomaten even in zeer heet water om ze vlot te kunnen pellen. Pel ze en snij ze in stukjes Versnipper de ui en de sjalot en laat ze aanfruiten in wat margarine Voeg de stukjes tomaat en de tomatenpuree toe en laat zachtjes inkoken tot een smeuïge saus Breng op smaak met zout, peper, Provençaalse kruiden en peterselie Schik op de bodem van een ovenschotel de partjes appel. Bedek met de visfilets en overgiet met de saus Bestrooi met de geraspte kaas Laat ongeveer 50 minuten bakken in een op 180°C voorverwarmde oven Dien op met rijst. 632 kcal p.p. Dit is een revept van Nathalie Canon uit Huissignies
Visfilet op een bedje van appel met tomatensaus is een recept van Jerryke's Cuisine