Visfilet op een bedje van appel met tomatensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de appelen en snij ze in fijne partjes Laat de margarine op een zacht vuurtje in een pan smelten en voeg de partjes appel toe en breng op smaak met kerrie. Laat de partjes appel aankleuren zonder ze tot moes te koken. Dompel de tomaten even in zeer heet water om ze vlot te kunnen pellen. Pel ze en snij ze in stukjes Versnipper de ui en de sjalot en laat ze aanfruiten in wat margarine Voeg de stukjes tomaat en de tomatenpuree toe en laat zachtjes inkoken tot een smeuïge saus Breng op smaak met zout, peper, Provençaalse kruiden en peterselie Schik op de bodem van een ovenschotel de partjes appel. Bedek met de visfilets en overgiet met de saus Bestrooi met de geraspte kaas Laat ongeveer 50 minuten bakken in een op 180°C voorverwarmde oven Dien op met rijst. 632 kcal p.p. Dit is een revept van Nathalie Canon uit Huissignies

Visfilet op een bedje van appel met tomatensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillotte van Kaapse heekfilet
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visfilet met ravigottesaus en wokgroenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept