Visfilets met geroosterde paprika's en tomaten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Leg de visfilets naast elkaar in een passende lege schaal. Roer een eetlepel tijm en de rozemarijn door 3 eetlepels olijfolie. Breng op smaak met wat zout en peper en giet over de vis. Laat 30 minuten intrekken in de koelkast.
- Snijd de uien in plakken van ruim 1 cm dik. Snijd de boven- en de onderkant van de paprika's af en snijd ze in ringen van ruim 1 cm dik. Schud al snijdende de zaadjes eruit. Halveer de tomaten. Doe de groenten in een grote kom en schep om met 2 eetlepels olijfolie en wat zout en peper.
- Leg de groenten op het rooster met het snijvlak van de tomaten naar boven. Rooster 8-10 boven direct halfhoog vuur en keer ze in die tijd 1 maal om. Schep ze in een kom, bedruppel ze met de resterende olijfolie, bestrooi ze met de resterende 4 eetlepels tijm en de resterende 1 eetlepel peterselie en schep om.
- Haal de vis uit de marinade van kruiden en verwijder overgebleven marinade. Rooster de visfilets 5-10 minuten boven direct halfhoog vuur. Afhankelijk van de dikte eenmaal omkeren.
- Schep de groenten op een grote schaal en leg de visfilets erop.

Visfilets met geroosterde paprika's en tomaten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept