Vleesbouillon met eiergeel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Klop de eieren met de melk voorzichtig los, er mag niet teveel lucht in geklopt worden.
- Verwarm de massa "au-bain-marie" tot ze als een gelei gestold is, let hierbij vooral op dat het water niet gaat koken, want dan wordt de eiermassa sponzig en gaat het mooie gladde effect van de gelei verloren. Het stollen duurt ongeveer 30 minuten.
- Als de eiergelei is afgekoeld wordt ze in kleine blokjes gesneden, die kort voor het opdienen aan de warme bouillon worden toegevoegd.

Vleesbouillon met eiergeel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Wafels
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
BROODPUDDING MET SCHUIMGEBAK BOVENLAAG
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
FANTAKOEK
30-60 min -
Bekijk recept

Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met walnotensaus en rijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept