Vlinderpasta met gehaktballetjes en groentjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de vlinderpasta beetgaar in ruim kokend water met daarin een scheutje olijfolie en wat zout. Giet de pasta af en spoel deze met koud water. Maak het gehakt aan met oregano, knoflook, ei en wat peper en zout. Rol er kleine balletjes van en bak deze in olijfolie tot ze goudbruin en gaar zijn. Meng nu de Italiaanse groentenmix met de room, tomaat en basilicum. Breng dit mengsel even aan de kook en voeg de gehaktballetjes en de pasta erbij. Schep het geheel in een beboterde vuurvaste ovenschaal en bestrooi het met paneermeel en geraspte Parmezaanse kaas. Zet de schotel in een op 200º C voorverwarmde oven en laat de inhoud in ongeveer 20 minuten goudbruin kleuren. Serveer bij dit heerlijke gerecht een frisse komkommersalade.

Vlinderpasta met gehaktballetjes en groentjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Burgers in schildpadvorm en pasta met groentjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon op lage temperatuur en lentegroentjes
2 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilav met groentjes, rozijnen en stukjes Quorn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pancakes met zout en zoet beleg
Bekijk recept

Pasta Olanda
30 min-
Bekijk recept
Lauwwarme tonijnsalade met citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met asperges en gerookte kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlinderpasta met foreleieren en citroen
Hoofdgerecht
Bekijk recept