Vlinderpasta met kalkoenpakketje

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200º C. Week de rozijnen in lauw water en laat ze daarna uitlekken. Snijd de kalkoenfilet in reepjes en bestrooi ze met wat peper en zout. Snijd vervolgens de appels in vier stukken. Verwijder het klokhuis en snijd de appelstukken in schijfjes. Besprenkel ze met citroensap, zodat ze niet bruin worden. Meng tot slot kaneelpoeder met honing en abrikozenjam. Leg 4 stukken aluminiumfolie naast elkaar. Verdeel daarover de appelschijfjes en de rozijnen. Schep er dan 1 eetlepel van het honingjammengsel op. Leg daarop de reepjes kalkoenfilet met daarop een klontje boter. Rol de aluminiumfolie nu op tot een worst en draai de uiteinden dicht. Leg de pakketjes, die elk op een grote toffee lijken, naast elkaar op een bakplaat en schuif deze naar het midden van de oven. Bak gedurende zo’n 30 minuten totdat de kalkoen gaar is. Kook intussen de pasta in kokend water met daarin 1 eetlepel olijfolie en een beetje zout. Volg hierbij de aanwijzingen op de verpakking (dus circa 8 minuutjes). Halveer de paprika, haal de zaadjes eruit en snijd de paprika dan in heel kleine blokjes. Verwarm vervolgens 1 eetlepel olijfolie in een wok of hapjespan en bak hierin de paprikablokjes gedurende 2 minuten. Giet de gare pasta af in een vergiet en schep deze door de paprikablokjes. Serveer de vlinderpasta met de kalkoenpakketjes erop en geknipte tuinkers daaromheen.

Vlinderpasta met kalkoenpakketje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vlinderpasta met kalkoenpakketje
Bekijk recept
Vlinderpasta met kalkoenpakketje
Bekijk recept

Pasta Olanda
30 min-
Bekijk recept
Lauwwarme tonijnsalade met citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met asperges en gerookte kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlinderpasta met foreleieren en citroen
Hoofdgerecht
Bekijk recept