Vlug klaar lente-ui hachee met varkenshaas en caju

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: 15 minuten - Snijd de varkenshaasjes in plakken van 1 cm dikte.
- Wrijf het vlees in met cajunkruiden (houd 1 theel. apart) en laat het geheel even trekken.
- Snijd de lente-uitjes (ook het groen) in schuine stukjes van ca. 2 cm.
- Verhit 20 g boter in een ruime koekenpan en bak hierin de lente-ui met de suiker op een hoog vuur al roerende goudbruin.
- Roer de bloem en 1 theel. cajunkruiden erdoor en vervolgens 2 dl water, 1/4 bouillontablet en de azijn. Laat de lente-uisaus op een matig vuur 5 minuten koken.
- Verhit de rest van de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak hierin de plakjes varkenshaas om en om bruin. Leg ze in de saus en laat het geheel nog 2 minuten pruttelen.
- Lekker met gekookte aardappelen en peultjes.

Vlug klaar lente-ui hachee met varkenshaas en caju is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Kalfspicatta met radijzen, emulsie van loof van radijzen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mangotaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Sophia Loren's spiesjes met mozzarella en ansjovis
20 min Snack
Bekijk recept
Zalm met groene thee, kokosrijst en misogroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept