Vlug klaar lente-ui hachee met varkenshaas en caju
3 sterren op basis van 3 stem(men)
- Wrijf het vlees in met cajunkruiden (houd 1 theel. apart) en laat het geheel even trekken.
- Snijd de lente-uitjes (ook het groen) in schuine stukjes van ca. 2 cm.
- Verhit 20 g boter in een ruime koekenpan en bak hierin de lente-ui met de suiker op een hoog vuur al roerende goudbruin.
- Roer de bloem en 1 theel. cajunkruiden erdoor en vervolgens 2 dl water, 1/4 bouillontablet en de azijn. Laat de lente-uisaus op een matig vuur 5 minuten koken.
- Verhit de rest van de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak hierin de plakjes varkenshaas om en om bruin. Leg ze in de saus en laat het geheel nog 2 minuten pruttelen.
- Lekker met gekookte aardappelen en peultjes."}}