Vol-au-vent van wilde duif

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het dobbelsteentjesspek uit. Haal het spek uit de pan en leg het apart. Bak de duiven in het spekvet goudbruin. Doe ze nu in een diepe pot met kokend water en peper, ui, wortel, peterselie,selderij (allemaal in stukjes gesneden. Kook ze zachtjes totdat ze gaar zijn, minstens 2 uur. Haal de duiven eruit. Zeef de saus. Maak met de bloem, boeter en het duivenvocht een saus. Snijd het vlees, wanneer het gaar is, van de duif af. Het in stukjes gesneden vlees en het spek in de saus doen, opwarmen en in vol-au-vent serveren.

Vol-au-vent van wilde duif is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Duif Met Honing En Amandelen
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duif Met Amandelen En Uien
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Duif Met Honing En
30-60 min -
Bekijk recept

Waterijsjes van fruitmix
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept