Tomatensaus goed op deegwaren vis en vlees

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat gepelde tomaten op een zacht vuur sudderen met 1 of 2 geperste knoflookteentjes,een mespuntje tijm en orengano.Kruid met peper en zout.Mix en bestrooi net voor opdienen met fijngehakte basillicum.De saus kan zowel koud als warm opgediend worden. 60 kcal. p.p.

Tomatensaus goed op deegwaren vis en vlees is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept