Tomaten, rode peper en broodsoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 °C. Vet een bakblik lichtjes met olie in, leg de tomaten erin en bak deze 20 minuten tot het vel geschroeid is. Zet de tomaten weg om af te koelen, pel de tomaten en hak ze grof. Verwarm de olie in een pan en bak de knoflook en de ui 5 minuten tot ze zacht is. Voeg dan de komijn en de koriander toe en bak nog eens 1 minuut. Doe er vervolgens de tomaten, pepers en bouillon bij, breng het aan de kook en laat het mengsel 30 minuten zachtjes doorkoken. Voeg daarna het brood, de balsamico-azijn, zout en peper toe en kook de soep nog eens 5-10 minuten. Serveer de soep met Parmezaanse kaas, indien gewenst.

Tomaten, rode peper en broodsoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse broodsoep met gegrilde courgette
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sopa com hortelã fresca - Broodsoep met verse munt
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broodsoep en panzanella van René Pluijm
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflook-broodsoep
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept