Tomatenbouillon met krab en mais

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Laat de krab zonodig ontdooien en controleer op harde stukken. Verdeel de krab in stukjes of snijd de ontdooide krabfantasy in stukjes. Spoel de maiskorrels af in een zeef en laat goed uitlekken. Dompel de tomaten kort in kokend water, ontvel ze en snijd het vruchtvlees in blokjes. Breng de bouillon aan de kook en breng op smaak met de sherry, het citroensap en de tabasco. Laat de krab, de mais en de tomaat kort in de bouillon doorwarmen. Verdeel de soep over borden of koppen en bestrooi met de koriander. Geef er stokbrood of kroepoek bij. Variatietip: U kan de koriander vervangen door peterselie of bieslook.

Tomatenbouillon met krab en mais is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Dubbelgetrokken tomatenbouillon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenbouillon
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenbouillon met zuurkool en ham
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep met tosti's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept