Tomatenbrood met ansjovis

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

voor 4 personen, klaar in 45 minuten Dompel de tomaten 30 seconden in kokend water. Haal ze eruit, houd ze onder de koudwaterstraal en pel ze.Verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in grove stukken. Laat ongeveer een kwartier uitlekken in een zeef. Pel ondertussen de look, verwijder de kern en hak hem grof. Mix de tomaten met de look, de olijfolie en de azijn in een kom. Kruid gul met peper en spaarzaam met zout. Zet in de koelkast. Laat de ansjovis uitlekken. Snijd het brood in dikke sneden (gebruik brood met vast kruim) en rooster ze. Te grote sneden snijd u in toastjes. Beleg de toasts met tomatensaus en versier met ansjovis.

Tomatenbrood met ansjovis is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde paprika's met tomatenbrood
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokharten op tomatenbrood
1u15 min Snack
Bekijk recept
Tomatenbrood met geitenbrie
30 min
Bekijk recept
Pestosalade op zelfgebakken tomatenbrood
1u25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept