Tomatengroentesoep met Ei en Kaas

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Pel de tomaten en snijd ze in kleine blokjes. Snij de ui in een fijne brunoise (fijn) en de bleekselderij in dunne reepjes. Bak de ui en de bleekselderij met de knoflook in de olie. Blus het geheel af met 1,5 liter kokend water en voeg de tomaten en ook de mint toe. Maak van bet brood dobbelsteentjes en bak ze even in olie (Croutons). Maak van de eieren en de geraspte kaas een mengsel en giet dit in een mengkom. Voeg bet ei~kaas mengsel in een keer aan de soep toe en blijf goed kloppen. Schenk nu de soep in koppen en voeg de broodcroutons toe. [b]

Tomatengroentesoep met Ei en Kaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Tomatengroentesoep met tarwe en garnalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Tomatengroentesoep
10-20 min -
Bekijk recept
Acquacotta (tomatengroentesoep met ei en kaas)
Bekijk recept
Tomatengroentesoep met Ei en Kaas
0 min
Bekijk recept